Ben jij een krak in naaien, stoppen, weven, applique, passement, kantklossen, patronen, moulage, verven, vilten, tapijtknopen, vlechten,…? Wil je kennismaken met andere textieltalenten? In het kader van Het Grote Repareeronderzoek organiseert Netwerk Bewust Verbruiken samen met DOEK vzw een workshop voor retoucheurs / kledingreparateurs en vrijwilligers van Repair Cafés.

Wat?

  • In de voormiddag onderwerpen we kapotte of oude kledingstukken aan een grondig onderzoek. Per object gaan we na: hoe kan de producent de repareerbaarheid van het product verbeteren? Wat vinden we van het materiaal; het design, de afwerking?
  • In het namiddagdeel gaan we in het co-working atelier van DOEK aan de slag als “textielchirurg” van gedemodeerde kledingstukken.
  • Ben jij een textiel-repairtalent en wil je jouw bevindingen laten horen en jouw ambachtelijk en of innovatief talent delen met anderen, schrijf je dan in!
  • We voorzien broodjes, koffie en thee + een klein presentje als dank voor je deelname.

Wanneer

Maandag 10 juni 2019 (Pinkstermaandag) van 10 tot 15 uur

Waar

DOEK textielplatform, Deurneleitje 6, Mortsel

Wil je meedoen?

Meld je aan via dit formulier

Het Grote Repareeronderzoek is de roepnaam van het project ‘Repairable’. Dat is een project van Netwerk Bewust Verbruiken in samenwerking met Vlaanderen Circulair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s