Gezocht: reparateurs huishoudtoestellen voor workshop 20 oktober

Gezocht: reparateurs huishoudtoestellen voor workshop 20 oktober

We hebben alternatieven nodig voor onze wegwerpcultuur met z’n zware milieulast en klimaatimpact. Meer spullen repareren is een van de oplossingen. Met Het Grote Repareeronderzoek brengt Netwerk Bewust Verbruiken in kaart welke drempels en hefbomen er zijn om van repareren het nieuwe normaal te maken.

Het Grote Repareeronderzoek luistert uitgebreid naar de ervaringen van reparateurs. In een volgende workshop van Het Grote Repareeronderzoek is het de beurt aan reparateurs van huishoudtoestellen om hun ervaringen te delen.

In deze workshop krijgen reparateurs van huishoudtoestellen de kans om samen een hele set van huishoudtoestellen aan een grondig onderzoek te onderwerpen.
Ze gaan per toestel na: waar zitten de knelpunten? Hoe goed scoort het toestel in vergelijking met gelijkaardige toestellen? Hoe zou de producent de repareerbaarheid van het product kunnen verbeteren? Waar dient een gebruiker op te letten wanneer hij/zij een nieuw product aanschaft?

Het doel: tips formuleren voor producenten en gebruikers over de repareerbaarheid van producten.

Ben jij een reparateur, wil je jouw bevindingen delen en tips helpen verzamelen? Dan ben je van harte welkom!

Het Grote Repareeronderzoek – voor reparateurs – Huishoudtoestellen

  • Wat? Stofzuigers, strijkijzers, broodroosters, koffiezetapparaten enz.
  • Wanneer: Zondag 20 oktober 2019 van 14u30 tot 17u30
  • Waar: ’t Uilekot, Groenlaan 39, Herzele
  • Wil je meedoen? Meld je aan via dit formulier. Er kunnen maximum 15 mensen meedoen
  • We voorzien koffie en thee, als afsluiter zetten we een drankje en hapje klaar. Om 17u30 is er ook live muziek in ’t Uilekot
  • In samenwerking met Repair Café Herzele