Celebrating Repair. We vieren 10 jaar Repair Cafés op 18 oktober in Amsterdam

Celebrating Repair. We vieren 10 jaar Repair Cafés op 18 oktober in Amsterdam

Op 18 oktober 2009 werd het allereerste Repair Café gehouden. Precies tien jaar later organiseert de Stichting Repair Café International onder de noemer ‘Celebrating Repair’ een jubileumsymposium in Amsterdam. Het wordt een feestelijke dag vol presentaties, discussies, interviews en workshops rond het thema repareren. Er zal ook tijd zijn om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Bekijk hier het programma

Netwerk Bewust Verbruiken en Repair&Share delen op ‘Celebrating Repair’ ervaringen over het inspireren en omkaderen van repareerinitiatieven in Vlaanderen en Brussel.

Wij gaan dus zeker naar Amsterdam op 18 oktober 2019. We nemen de trein. De locatie van het evenement is de centrale Openbare Bibliotheek Amsterdam, vlakbij het Centraal Station. Ga je ook? Geef ons een seintje. Heb je nog geen ticket? Haast je. Op dit moment zijn er enkel nog tickets voor het namiddagprogramma beschikbaar; het voormiddagprogramma is uitverkocht.