Boost Je Buurt in Oudenaarde op 16/11: Repair&Share komt doeners mee inspireren

Boost Je Buurt in Oudenaarde op 16/11: Repair&Share komt doeners mee inspireren

Op zaterdag 16 november 2019 organiseren Bond Beter Leefmilieu en Stad Oudenaarde een Boost Je Buurt inspiratie- en doedag. Doel? Samen een lokaal klimaatplan vormgeven. De uitdaging is stevig: in 2020 al 20% minder CO2 uitstoten. Daar zal het stadsbestuur alleen in slagen als het de krachten bundelt met de inwoners en lokale bedrijven en verenigingen. Hopelijk komen er alvast heel wat burgers, ondernemers en trekkers van verenigingen mee denken en doen op Boost Je Buurt Oudenaarde.

Op het programma 13u-17u30

Bekijk hier het volledige programma!

Wil je deelnemen?

Boost Je Buurt in jouw gemeente of stad?

Boost Je Buurt is een activiteit van Bond Beter Leefmilieu in samenwerking met de milieubeweging en de deelnemende gemeenten. Elke gemeente die een Boost Je Buurt-event wil organiseren kan daarvoor boostjebuurt@bblv.be contacteren.