Voor organisatoren die repair activiteiten bekendmaken via UiTinVlaanderen

Voor organisatoren die repair activiteiten bekendmaken via UiTinVlaanderen

Publiq vzw dat de UiTdatabank / vrijetijdskalender UiTinVlaanderen beheert, signaleert het volgende:

In de UiTdatabank zitten nog heel wat activiteiten die ingevoerd waren voordat de coronamaatregelen zijn getroffen. Heel wat van die activiteiten gaan bijgevolg niet door ofwel vinden ze plaats in een aangepaste vorm. Publiq vraagt organisatoren om evenementen ingevoerd voor 15 april 2020 nog eens te bevestigen. Niet-bevestigde activiteiten zullen niet meer worden getoond in UiTinVlaanderen (en alle andere agenda’s die hun informatie uit de UiTdatabank halen).

Hoe bevestigt een organisator zijn activiteit?

De invoerder kan zich aanmelden via UiTDatabank.be en ziet op het eerste scherm een overzicht van reeds ingevoerde activiteiten. Er is nu een knop toegevoegd waarmee de invoerder zijn activiteit (ingevoerd voor 15 april 2020) kan bevestigen.

Meer tips over activiteiten invoeren

Je kunt ook nog steeds onze algemene handleiding raadplegen over het invoeren van activiteiten in de UiTdatabank.