Korte cursus Hersteller Klein Electro van MAAKbar en Qrios Kessel-Lo

Korte cursus Hersteller Klein Electro van MAAKbar en Qrios Kessel-Lo

MAAKbar organiseert van 26 mei tot en met 28 juni 2021 in Leuven een korte cursus ‘Hersteller Klein Electro’ in samenwerking met Qrios Kessel-Lo. Wie meedoet verwerft gedurende 5 weken 2 dagen per week basiskennis over het herstellen van kleine huishoudtoestellen. Doel van de cursus is mensen aanzetten om die toestellen vaker te herstellen en zo bij te dragen aan een ecologische en duurzame transitie. Iedereen met interesse in techniek en elektriciteit is welkom. Ook wie het Nederlands minder goed zou beheersen!

Op het einde van de reeks krijgen de deelnemers een getuigschrift én een gevulde gereedschapskoffer. De organisatoren bieden hen de mogelijkheid om hun kennis nog verder bij te schaven tijdens activiteiten van MAAKbar bv. Repair Cafés.

Wat

Basistheorie elektriciteit en vooral veel praktijk

Wanneer

Van 26 mei tot en met 28 juni, elke maandag en woensdag van 9u tot 12u en van 12u45 tot 16u25

Waar

In de lokalen van Qrios, Grensstraat 1B, Leuven (Kessel-Lo)

Prijs

Maximaal 50 euro dankzij de steun van het ING-Fonds van de Koning Boudewijnstichting. Wie recht heeft op een korting bij Qrios geniet van een lager tarief

Wil je meedoen? Heb je nog vragen?

Neem contact op met Corine Van Kelecom van MAAKbar via tel. 0477.31.81.60 of corine@maakbar.org

Let op

Het aantal inschrijvingen is beperkt. Er snel bij zijn is de boodschap! De cursus zal zeker nog herhaald worden volgend schooljaar, maar dan gelden de normale Qrios inschrijftarieven en worden er geen gereedschapskoffers meer gegeven aan de deelnemers die hun opleiding afronden