Dringend nodig: Marshallplan voor de repaireconomie – onze reactie op de nieuwe roadmap Circulaire Economie

Dringend nodig: Marshallplan voor de repaireconomie – onze reactie op de nieuwe roadmap Circulaire Economie

Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir en Vlaams minister van Economie Hilde Crevits kondigden vorige week de nieuwe Roadmap Circulaire Economie aan op de ‘Circular State of the Union’ van Vlaanderen Circulair. Die roadmap plaatst Vlaanderen in de rol van Europese voortrekker op het vlak van Circulaire Economie.

Een goede zaak, vindt Repair&Share. Maar om die ambities waar te maken, zal Vlaanderen niet mogen vergeten om te investeren in haar repaireconomie. De job van elektrohersteller opnieuw op de kaart zetten, is een goed begin.

Lees meer in ons opiniestuk op MO.be: ‘Dringend nodig: een marshallplan voor de repaireconomie’.