Trefmoment voor Repair Cafés uit Vlaams-Brabant

Trefmoment voor Repair Cafés uit Vlaams-Brabant

In verschillende provincies komen Repair Cafés regelmatig bijeen om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren: hoe pakken andere Repair Cafés hun communicatie aan, hoe betrekken ze mensen bij het repareren, hoe kun je makkelijk je statistieken bijhouden, hoe vind je genoeg vrijwilligers…? Zo’n uitwisseling is er nog niet in Vlaams-Brabant. Daar willen we verandering in brengen!

Wanneer en waar?

Op dit moment zoeken we nog een geschikte locatie. Van zodra we die hebben, kunnen we de datum bevestigen.
Het wordt hoogstwaarschijnlijk een zaterdagnamiddag eind november.

Wat?

Ontmoeting en ervaringsuitwisseling met Repair Café vrijwilligers uit Vlaams-Brabant.

Het programma stellen we samen op basis van wat jullie interessant vinden. We voorzien we ook ruimte om elkaar te ontmoeten en na te praten met een  lekker glaasje.

Interesse?

Via onderstaand formulier kun je doorgeven waarover jij graag met andere Repair Café vrijwilligers wilt uitwisselen. Gelieve dit te doen voor 29 september. Dat geeft ons voldoende tijd om het programma ineen te steken.

Organisatie

De trefavond voor Repair Cafés uit Vlaams-Brabant is een initiatief van Repair&Share, Maakbaar Leuven, Avansa Oost-Brabant en Avansa Halle-Vilvoorde. Met steun vanuit het Interreg-NWE project Sharepair en met steun van de Vlaamse Overheid

.