Slotconferentie Sharepair Project

Slotconferentie Sharepair Project

De voorbije drie jaar onderzochten en testten we in het Interreg-NWE Project Sharepair hoe digitale tools en communicatie het voor burgers makkelijker en aantrekkelijker kunnen maken om kapotte huishoudelektro te (laten) repareren in plaats van af te danken, en hoe deze tools en communicatie herstelinitiatieven kunnen versterken.

Tijdens het slotevent op vrijdag 10 maart in Louvain-La-Neuve (Aula Magna, 10u-16u) stellen we de projectresultaten voor. We gaan ook in op de uitdagingen waar we op botsten en wat er nodig is om die in de toekomst aan te pakken. We richten ons event specifiek tot herstellers, steden en beleidsmakers op Vlaams, federaal en Europees niveau. De conferentie zal in het Engels doorgaan, maar er wordt gezorgd voor Nederlandse vertaling.

Het volledige programma en inschrijflink vindt u op www.sharepair.org/conference.