elektroherstel
elektroherstel

 We geven hier een overzicht van alle herstel- en onderhoudsmogelijkheden voor elektro in Vlaanderen en Brussel.

basis onderhoud

Een elektro toestel kan langer meegaan als je er zorg voor draagt. Regelmatig je koffiemachine ontkalken of de filter van je droogkast of vaatwasser proper maken, doet al wonderen. Ben je op zoek naar productspecifieke tips? Dan verwijzen we via de knopjes hieronder naar enkele onderhoudstips van Recupel en TestAankoop.

Er zijn ook retailers die onderhoudsformules aanbieden zoals Vanden Borre Life waarbij ze jouw grote elektrotoestellen (en eventueel tv) repareren en onderhoudstips verschaffen. 

De Vlaamse Overheid voorziet een opleiding ‘onderhoud klein elektro’ voor werknemers van dienstencheque-ondernemingen.

zelf aan de slag

Beter voorkomen dan genezen – dat geldt ook voor de conditie van jouw fiets! Een goed onderhoud is dan ook essentieel. We helpen je op weg met de volgende tips:

laten herstellen

Laat je herstellen liever over aan een expert? Dan kan je terecht bij een Repair Café of bij een professionele elektrohersteller in Vlaanderen. We verzamelden alle herstelpunten op een handige kaart zodat jij snel de hersteller vindt die je nodig hebt! 

Je kan ook terecht bij drie Kringwinkels in Vlaanderen om jouw elektro toestel te laten herstellen.

Op deze pagina delen we informatie, tips en handleidingen voor herstel van elektro. Repair&Share is niet verantwoordelijk voor de inhoud of juistheid van de hier gedeelde handleidingen, informatie of instructies. Repair&Share kan ook niet ook niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die rechtstreeks of onrechtstreeks voortvloeit uit het volgen van de hier gedeelde handleidingen, informatie of instructies.