Doe mee met onze actie op 17 oktober, kom op voor het Recht op Repareren

Doe mee met onze actie op 17 oktober, kom op voor het Recht op Repareren

Het Recht op Repareren kleurrijk en luidkeels onder de aandacht brengen, dat willen we doen met een korte, corona-proof actie op het binnenplein van de bibliotheek Tweebronnen in Leuven op zaterdag 17 oktober 2020 van 11u tot 12u30.

De band Trashbeatz zal zorgen voor een uitgelaten soundtrack met instrumenten gemaakt uit afval. Maar we hebben jou ook nodig om er een geslaagde actie van te maken. Kom meedoen! Breng vrienden of collega’s mee, als je wil. Samen vormen we een kleine groep performers die de eisen van de Recht op Repareren-campagne in de verf zetten.

Zin om deel te nemen? Of heb je nog vragen? Contacteer Rosalie Heens via rosalie@repairshare.be

Op 17 oktober is het de jaarlijks terugkerende International Repair Day. Daarom kiezen we die dag om onze stem te laten horen voor meer herstellingen, een langere levensduur van producten en een kleinere afvalberg.

 

Foto: Michiel Devijver / Video: Trashbeatz