Lerend netwerkmoment deelinitiatieven 4 december (online)

Lerend netwerkmoment deelinitiatieven 4 december (online)

-> Update: het verslag van dit lerend netwerkmoment vind je hier <-

 

Netwerk Bewust Verbruiken en Repair&Share zetten opnieuw een lerend netwerkmoment op voor deelinitiatieven. Vanwege corona kunnen we geen fysieke bijeenkomst organiseren. Maar we willen jullie wel de kans bieden om digitaal even aan je eigen bubbel te ontsnappen en bij elkaar op bezoek te gaan. Laten we er een gezamenlijk koffiemoment van maken: een ideale break in je thuiswerkdag!

Wat mag je verwachten?

Het wordt een kort, informeel uitwisselingsmoment om elkaar beter te leren kennen en om van elkaar te horen hoe jullie initiatieven het stellen in deze tijden.

We gaan om 13u van start met een online bezoek aan verschillende initiatieven. Iedereen die dat wil, kan vooraf enkele foto’s (of een korte video) van zijn / haar deelinitiatief posten in onze Google drive map voor het netwerkmoment. Daar kun je kort een woordje uitleg bij geven (1 minuut volstaat). Heb je geen video of foto’s? Geen nood, je bent zeker welkom om bij anderen op bezoek te gaan!

Daarna staan we stil bij inspirerende voorbeelden, zoals Op Wielekes Hasselt waar Beatrice Cosemans en co bijzondere inspanningen doen voor sociale inclusie.

Voor

Vrijwilligers en medewerkers van deelinitiatieven (gereedschapsbibliotheken, fietsdeelpunten van Op Wielekes of andere)

Wanneer

Vrijdag 4 december van 13u tot 14u

Hoe

Online. De link naar de chat room krijg je na inschrijving

Inschrijven

Gelieve in te schrijven via deze link voor 27 november

Meer informatie

Heb je nog vragen, wil je foto’s of een video uploaden, lukt het niet om in te schrijven via het online formulier? Contacteer thibau@bewustverbruiken.be

Dit netwerkmoment is een activiteit van het lerend netwerk voor deelinitiatieven van Netwerk Bewust Verbruiken en Repair&Share, in samenwerking met Cera.

omslagfoto: Christian Saunders via Flickr / foto: Op Wielekes