Nieuw gezicht bij Repair&Share: Ellen

Nieuw gezicht bij Repair&Share: Ellen

De Start van het nieuwe project Repair zkt Hub(s) betekende ook de start van een nieuw gezicht bij Repair&Share. Maak kennis met Ellen De Craemer.

Foto: Ellen in surfpak (jawel, ook in winters weer)

 

Ellen heeft er best een gevarieerd parcours op zitten. Ze behaalde een Master in de lichamelijke opvoeding. Vanuit haar passie voor sport, in het bijzonder surfen, werkte ze tien jaar voor Decathlon. Ze deed daar verschillende jobs in retail en productie, op verschillende plekken in België en Europa.

Haar goesting om met haar job een verschil te maken bracht haar terug naar haar wortels, in de Kortrijkse klei. Ze kon haar managementkennis en haar passie voor duurzaamheid kwijt in haar job als operationeel directeur van de Kringloopcentra in de regio Zuid-West-Vlaanderen. De Kringloopcentra pionierden toen in de sociale en circulaire economie.

Zowel haar ervaring in de commerciële sector als haar boeiende praktijkervaring in de de sociale en circulaire economie kan Ellen nu inzetten in het project Repair zkt Hub. Dat project mikt immers op een betere samenwerking tussen sociale economie, reguliere spelers en de lokale overheid. ‘t Wordt een boeiende zoektocht naar een circulair businessmodel dat verbindt, inspireert en verandert.

Welkom Ellen!