Nederlandstalige infosessie Repair Connects op 30 maart

Nederlandstalige infosessie Repair Connects op 30 maart

Ken je Repair Connects al? Dat is een gratis online tool die Repair Cafés helpt om zich te organiseren in corona tijden. Repair Cafés kunnen de tool gebruiken om mensen met kapotte spullen en herstellers met elkaar in contact te brengen en om uitwisseling tussen herstellers te organiseren.

De tool werd ontwikkeld binnen het Europese Interreg project Sharepair. Hij wordt al gebruikt door Repair Cafés uit België, Nederland en Zwitserland. Samen realiseerden ze er ondertussen meer dan 200 reparaties mee.

Op 30 maart organiseerden we een Nederlandstalige online infosessie over Repair Connects. We vertelden hoe Repair Connects werkt en hoe je de tool met jouw Repair Café groep kunt gebruiken. De powerpoint van de infosessie kun je hier herbekijken. De antwoorden op de vragen die tijdens de sessie gesteld werden, vind je hier.

Meer info over Repair Connects vind je hier.
Nog vragen? Stel ze aan Rosalie Heens van Repair&Share via rosalie(at)repairshare.be.