Realtime Hub 2

Realtime Hub 2

HÉT NETWERKEVENT OVER HERSTEL VAN KLEINE ELEKTRONISCHE TOESTELLEN

De tweede editie van Realtime Hub komt eraan. Het is weer tijd om ons te laten inspireren en ons netwerk verder uit te bouwen. We focussen tijdens dit Lerend Netwerk op concrete acties om herstel van klein elektro hoog op de agenda te zetten.

WANNEER?

Op dinsdag 29 november 2022 van 9h30 tot 13h30

WAAR?

In Bibliotheek Utopia, Utopia 1, Aalst (routebeschrijving).

PROGRAMMA

We zoomen in op de tussentijdse conclusies en beleidsaanbevelingen van het project Repair zkt Hub en ontdekken de federale initiatieven rond elektroherstel met John Wante.

We koppelen dit lerend netwerk aan een denk- en doe-oefening richting een Vlaams actieplan Herstel. We hebben gecoördineerde acties nodig op heel wat domeinen en daarvoor slaan we de handen in elkaar met de Werkagenda Circulaire Maakindustrie. Denk je graag mee over dit concrete actieplan? Schrijf je dan snel in!

Hier vind je het volledige programma.

DEELNEMEN

Deelname is gratis. Registreer je hier.