Trefmoment Repair Cafés Antwerpen

Trefmoment Repair Cafés Antwerpen

Foto: Studio Pointu

In verschillende provincies komen Repair Cafés regelmatig bijeen om elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren: hoe pakken andere Repair Cafés hun communicatie aan, hoe betrekken ze mensen bij het repareren, hoe kun je makkelijk je statistieken bijhouden, hoe ga je om met ‘lastige klanten’… Zo’n uitwisseling is er nog niet in Antwerpen. Daar willen we verandering in brengen!

Wanneer en waar?

We zouden het trefmoment in februari 2023 willen organiseren. Voor het tijdstip en de locatie vragen we graag de mening van de Repair Cafés in de provincie Antwerpen.

Programma?

Het programma stellen we samen op basis van wat jullie interessant vinden.

Via onderstaand formulier kun je doorgeven waarover jij graag met andere Repair Café vrijwilligers wilt uitwisselen. Gelieve dit te doen voor 15 december. Dat geeft ons voldoende tijd om het programma ineen te steken.

Maak dit initiatief gerust bekend bij andere vrijwilligers in je Repair Café.

Het trefmoment voor Antwerpse Repair Cafés is een initiatief van Repair&Share ism Avansa Kempen, Avansa Regio Antwerpen, Transitie Mol&Balen, Repair Cafés Zuiderkempen en Repair Café Oud-Turnhout. Met steun van vanuit het Interreg-NWE project Sharepair en met steun van de Vlaamse Overheid.