Slotevent Repair zkt Hub

event_picture_54152 (1)

Op maandag 4 december 2023 nodigen we je uit voor het slotevent van Repair zkt Hub. Na drie vruchtbare jaren komen we een laatste keer samen – dit keer in BluePoint Brussel. De ideale gelegenheid om ons opnieuw te laten inspireren en te netwerken rond herstel van elektr(on)ische toestellen.

Wees welkom op dit spectaculair slotevent!

programma

We zoomen tijdens dit slotevent in op de resultaten uit het Repair zkt Hub project. Kom netwerken met Kringwinkels, Afvalintercommunales, Recupel, onderzoekers, producenten en retailers. En laat je inspireren door

Frank Stiksma – Hoofdonderzoeker Circulaire economie bij Saxion University. Hij publiceerde een EngD (Engineering Doctarate) ‘Lifetime extension assessment of collected washing machines‘ over het herkennen van waarde van elektro-afval en business opportuniteiten in de circulaire economie.

Erik Vanhove – Verantwoordelijke Leerbedrijf, Kringwinkel Hageland. Hij ontwikkelde methodieken om medewerkers door vormingen hoogst inzetbaar te maken voor ondernemingen. Door medewerkers kansen te geven om zich te ontwikkelen, creër je wendbaardere teams en een sterkere organisatie.

We klinken achteraf op de goede samenwerking en op toekomstige projecten.

Praktisch

Datum: 4 december 2023 
 
Tijd: 13h30 – 16h30 (receptie nadien)
 
Locatie: BluePoint Brussel


Realtime Hub is een event van Repair zkt Hub. Een project met maar liefst 22 partners dat het herstellen van elektronische toestellen een boost wil geven. In circulaire hubs willen we volop inzetten op het versterken van de herstelcapaciteit bij sociale ondernemingen en circulaire spelers.  Repair zkt Hub gaat voluit voor een collaboratief businessmodel. We brengen alle partners structureel samen rond de tafel om te zoeken naar gedeelde opportuniteiten en oplossingen op maat.

Repair zkt Hub wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en de Vlaamse overheid (Circulair werkt).

Deze Realtime Hub wordt gekoppeld  aan de bredere werkagenda circulaire maakindustrie, die binnen het brede partnerschap Vlaanderen Circulair wordt uitgerold. Dit wordt mogelijk gemaakt door Vlaio en Möbius.