Repair&Share Fest en REPAIR is THE FUTURE conference geannuleerd

Repair&Share Fest en REPAIR is THE FUTURE conference geannuleerd

Maatregelen om de verspreiding van het coronavirus af te remmen blijven nodig, ook de komende weken. Daarom beslisten Repair&Share en Netwerk Bewust Verbruiken in overleg met de partners om het Repair&Share Fest en de REPAIR is THE FUTURE conference te annuleren. Eerder communiceerden we het Repair&Share Fest (gepland op 28 maart in OPEK, Leuven) en de REPAIR is THE FUTURE conference (gepland op 27 maart bij Cera, Leuven) zouden uitstellen tot het najaar. Die boodschap moeten we nu dus bijstellen.

Repair&Share en Netwerk Bewust Verbruiken blijven de partners en subsidiegevers dankbaar voor de fijne samenwerking tijdens de maanden van voorbereiding: Broederlijk Delen, Cera, ECOS, HOP, iFixit, Kringwinkel Vites, KU Leuven, Leuven 2030, Maakbaar Leuven, MAAKbar, Pop-Machina, Refer, Repair Together, Test Aankoop, Test-Aankoop, The Restart Project, Vito, Vlaanderen Circulair, Vormingplus OB / Stad Leuven, Vlaamse overheid, Europese Unie i.h.k.v. het Interreg North-West Europe project Sharepair

     

Helemaal stilvallen hoeven we gelukkig niet te doen …

> We trekken alsnog naar Leuven, waar we een kleinschalig, coronaproof programma aanbieden rond repareren op International Repair Day, zaterdag 17 oktober.

> Enkele topics uit onze conference recycleerden we al tot webinars, met succes. We blijven inzetten op reflectie over de reparatiesector van de toekomst en houden jullie op de hoogte over verdere (online) activiteiten.