Als partner van de DEEL IT BOOST campagne kan je rekenen op ondersteuning bij het inzamelen van toestellen en bij het inschakelen van vrijwilligers binnen jouw werking.

Nog geen partner? Meld je alsnog aan via dit formulier en we laten je zo spoedig mogelijk iets weten.

IT inzamelen

Als partner kan je op één of meerdere locaties IT-materiaal inzamelen dat mensen zelf niet meer gebruiken. Dit gebeurt gewoon tijdens de openingstijden. Alle deelnemende inzamelpunten zijn te vinden op deze kaart.

Toestellen

  • Laptops
  • Tablets
  • Smartphones
  • Accessoires (laptoptassen, koptelefoons…) waar er op jouw inzamelpunt vraag naar is (download de aanpasbare poster)

Klaarmaken voor hergebruik

Om toestellen goed voor te bereiden op hergebruik, ontwikkelden we een leidraad voor inzamelpunten. Deze bevat een handige checklist en legt donateurs van IT-materiaal stap voor stap uit hoe ze hun toestel opnieuw kunnen instellen.

Zelf bijhouden of laten ophalen

Het ingezamelde materiaal kan je houden voor je eigen werking of laten ophalen. Voor het ophalen en refurbishen van de ingezamelde toestellen die je niet zelf wenst bij te houden werken we samen met Informatek

vrijwilligers

Als partner ben je lid van het DEEL IT-netwerk en kunnen we vrijwilligers gericht naar jullie doorverwijzen. Wanneer een nieuwe vrijwilliger zich registreert in jouw buurt en er een goede match is met je organisatie, zorgen wij voor het eerste contact. Om een goede match te maken werken we in de provincie Antwerpen en Limburg bovendien samen met Digidak.

Partner worden

Ben je nog geen partner, maar wil je toch graag aansluiten? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op.

Materiaal

Alle partners ontvangen kant-en-klaar communicatiemateriaal (flyers, posters en postkaarten). Hier vind je nog extra bestanden: