Samen met Good Company by Cera lanceren we de DEEL IT BOOST campagne om meer zichtbaarheid te geven aan IT-uitleendiensten. Meld je aan als vrijwilliger of doneer je oude toestel aan een van de IT-uitleendiensten.

Samen met Good Company by Cera lanceren we de DEEL IT BOOST campagne om meer zichtbaarheid te geven aan IT-uitleendiensten. Meld je aan als vrijwilliger of doneer je oude toestel aan een van de IT-uitleendiensten.

DOE MEE!

Ik deel IT, jij ook? Bijna de helft van de bevolking ervaart grote drempels in een snel veranderende digitale maatschappij. Sommigen hebben geen gepast toestel om dagdagelijks te gebruiken. Anderen missen dan weer de nodige digitale vaardigheden. Heb jij zin om jouw (dagelijkse) IT kennis te delen en mensen sterker te maken in de digitale wereld? Of ligt er een ongebruikte laptop, tablet of smarthone thuis of op het werk die nog dienst kan doen?

Word Digi-Helper of Digi-Gever! Klik in het schema hieronder op ‘word vrijwilliger’ of ‘doneer je ongebruikte toestel’ voor meer info over hoe je kan helpen. 

partners

We slaan de handen in elkaar met meer dan 20 partners op meer dan 40 inzamelpunten om digitalisering in Vlaanderen een boost te geven. Een overzicht van alle deelnemende punten vind je op deze kaart.

FAQ

Het Good Company by Cera heeft als doel om de impact van sociale projecten en initiatieven te vergroten en hen te helpen groeien en bloeien. Het is een belangrijk onderdeel van de maatschappelijke missie van Cera als coöperatie en draagt bij aan een betere en meer inclusieve samenleving. 

Binnen Good Company by Cera worden de 400.000 Cera vennoten aangemoedigd om zich maatschappelijk in te zetten. DEEL IT is een van de initatieven waarbij vennoten zich kunnen inzetten als vrijwilliger en/of als donateur.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het tewerkstellingsinitiatief Informatek heeft een tweeledige missie.

Enerzijds zetten ze in op circulaire activiteiten door afgeschreven IT materiaal bij bedrijven en organisaties op te halen en een tweede leven te geven. 

Anderzijds bieden ze jaarlijks een waardevolle tewerkstellingservaring aan een 11-tal art 60- medewerkers, vrijwilligers en stagiaires en zijn wij een digitale leeromgeving en assessmentvloer voor -26 jarigen.

Ook werken wij samen met scholen waarbij jongeren tijdelijk een traject doorlopen bij Informatek. Vaak betreft het jongeren met diverse randproblematieken, bv autisme, moeilijke thuissituatie etc.

DEEL IT BOOST is een campagne van Repair&Share, Cera en Deelbaar Mechelen en kadert binnen het DEEL IT project. Bij vragen over dit project of over de campagne, stuur een mailtje naar kim@repairshare.be