14.10 — 22.10.2023

REPAIR EVERYWHERE 2023 

In 2023 viel International Repair Day op 21 oktober. Met de campagne Repair Everywhere lanceerden we opnieuw een oproep om in de week van 14 tot en met 22 oktober 2023 zoveel mogelijk te (laten) herstellen.

Door vaker te repareren, belanden minder spullen op de afvalberg. Het is ook goed voor onze portemonnee en de lokale economie. Een win-win-win dus!

ZELF AAN DE SLAG

Wil je zelf vaker iets herstellen, maar kan je wat hulp gebruiken? Wij delen herstel- en onderhoudstips om alleen of met een beetje hulp een herstelling tot een goed einde te brengen.

Ga je toch liever ten rade bij een professionele hersteller of Repair Café? Check dan onze kaart en vind de hersteller die jij nodig hebt!

REGISTREER JOUW ACTIVITEIT

Organiseer je zelf een evenement tijdens Repair Week? Registreer jouw activiteit op de kaart hieronderGebruik bij de communicatie op social media de hashtags #RepairDay en #RepairEverywhere.

Zoek je nog inspiratie? 

Maak gebruik van onze kant-en-klare toolkits om zelf een repair activiteit te organiseren. We delen heel wat tips, inspiratie, handleidingen en communicatiemateriaal.

Repair everywhere op de kaart

In de week van 14 tot en met 22 oktober 2023 kan je op heel wat plekken in België terecht voor Repair Cafés, workshops en andere herstelactiviteiten. Vind een actie in jouw buurt op deze kaart.

Voeg uw activiteit toe / Ajoutez votre activité

Activiteit / Activité:
Adres / Adresse:

*

Datum en uur (en eventueel meer info) / Date, heure (et info):
Vul alsjeblieft het veld in en bewijs dat je mens bent

*Of klik met de rechtmuis op de kaart en sleep de markering naar de plaats waar je de markering wil hebben / *Vous pouvez également cliquer avec le bouton droit de la souris sur la carte et faire glisser le marqueur jusqu’à l’endroit souhaité.

De campagne #RepairEverywhere is een initiatief van Repair&Share en Repair Together met steun van Interreg-NWE, Agentschap Innoveren & Ondernemen, de Vlaamse en de Waalse Overheid. Heb je nog vragen over Repair Everywhere, stuur een mailtje naar kim@repairshare.be