14.10 — 22.10.2023

REPAIR EVERYWHERE 2023 

International Repair Day valt dit jaar op 21 oktober. Met de campagne Repair Everywhere lanceren we een oproep om in de week van 14 tot en met 22 oktober 2023 zoveel mogelijk te herstellen.

Door vaker te repareren, belanden minder spullen op de afvalberg. Het is ook goed voor onze portemonnee en de lokale economie. Een win-win-win dus!

 

Doe mee

Wie kan deelnemen? Organisaties, (jeugd-)verenigingen, Repair Cafés, scholen, bedrijven, bibliotheken, afvalintercommunales, steden en gemeenten.

Hoe? Met behulp van kant-en-klare toolkits om zelf een repair activiteit te organiseren. We delen heel wat tips, inspiratie, handleidingen en communicatiemateriaal.

Repair&Share biedt bovendien ondersteuning bij de organisatie van Repair Cafés of workshops. Interesse? Vul dit formulier in, en wij zorgen voor de rest!

registreer jouw activiteit

Om aan te tonen waar in België overal gerepareerd wordt, staat op onze website een overzicht van alle activiteiten tijdens Repair Week 2023. 

 
  • Gebruik bij de communicatie op social media de hashtags #RepairDay en #RepairEverywhere.

Heb je nog vragen over deze campagne? Stuur een mailtje naar kim@repairshare.be 

De campagne #RepairEverywhere is een initiatief van Repair&Share en Repair Together met steun van Interreg-NWE, de Vlaamse en de Waalse Overheid.