Realtime Hub 28.04

Zet je schrap voor Realtime Hub, hét netwerkevent over herstel van kleine elektronische toestellen. Kom mee netwerken en ontdek de laatste evoluties op vlak van onderzoek, beleid en initiatieven binnen de sociale en reguliere economie rond herstel van elektro. 

      • Laat je inspireren door de Oostenrijkse gamechanger Sepp die social franchising uitbouwde binnen de hersteleconomie
      • Netwerk en absorbeer samen met de aanwezige stakeholders, Kringwinkels, Afvalintercommunales, Recupel en producenten
      • Breng je kapot toestel mee en laat het realtime repareren door onze straffe herstellers! 

Praktisch

Wanneer? 28 april 2022
 
Duur? 09h30 – 17h
 
Waar? Timelab Gent 

Aftermovie

De Realtime Hub aftermovie staat online! Met meer dan 60 deelnemers uit verschillende disciplines was Realtime Hub een unieke ontmoetingsplek om de toekomst van elektroherstel verder uit te stippelen.

We lieten ons inspireren door Sebb Eisenriegler (RUSZ), de uitdagende narratives van Kasper Ampe en talrijke andere inspirerende cases en proefprojecten.

Alle deelnemers waren het erover eens: samenwerking is key! De volgende editie van Realtime Hub zal plaatsvinden op 29 november in Utopia Aalst. Ontdek het hierRealtime Hub is een event van Repair zkt Hub. Een project met maar liefst 22 partners dat het herstellen van elektronische toestellen een boost wil geven. In circulaire hubs willen we volop inzetten op het versterken van de herstelcapaciteit bij sociale ondernemingen en circulaire spelers.  Repair zkt Hub gaat voluit voor een collaboratief businessmodel. We brengen alle partners structureel samen rond de tafel om te zoeken naar gedeelde opportuniteiten en oplossingen op maat.

Repair zkt Hub wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) en de Vlaamse overheid (Circulair werkt).

Deze Realtime Hub wordt gekoppeld  aan de bredere werkagenda circulaire maakindustrie, die binnen het brede partnerschap Vlaanderen Circulair wordt uitgerold. Dit wordt mogelijk gemaakt door Vlaio en Möbius.